2016. Szeptember 15-16-17-18.
Jazzy Fesztivál 2016

2016 június 2-5.
Budapest Essentials

2016 június 23-26.
Kaláka fesztivál


Produkciók

Archívum: 2016, 2015,  2014,  2013,  Aktuális produkciók >>
 • Kaláka fesztivál

  2016 június 23-26.

  Blog post image

  Idén is különleges programmal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal, templomi koncerttel várunk titeket Egerben. Ebben az évben a Kaláka Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája (MúzÉj) egy időben lesz, s így programjaink kapcsolódnak, összefonódnak és kiegészítik egymást. Kattints a címre a részletekért!
  Mi örömmel veszünk részt ebben a programban, hiszen a Kaláka Fesztivál eddig is összművészeti rendezvénysorozat volt, s idén ez az együttműködés további bővíti lehetőségeinket.

 • Fatemplom fesztivál 2016

  2016 július 15-17.

  Blog post image

  A FATEMPLOM FESZTIVÁL-t 2012-ben rendeztük meg először, igaz, akkor még A FATEMPLOM ÜNNEPE néven, de mivel nagyobb volumenű és befogadóképességű rendezvényt tartunk, mint amit az ez a név sugall, úgy gondoltuk, a Fatemplom Fesztivál név jobban leírja, milyen élményt kapnak itt a látogatók.
  Szabadtéri nagy produkciók váltakoznak csendesebb, intimebb, szakrálisabb előadásokkal, ez utóbbiaknak a Fatemplom ad helyet. A templomdombon helyi finomságok kaphatók, a gyerekek sem unják el magukat, várja őket a foglalkoztató játszóház.

 • Budapest Essentials 2016

  2016 június 2-5.

  Blog post image

  Pár lelkes, Budapestet imádó fiatal kitalálta, hogy megcsinálja az első urban fesztivált az itt élőknek, a nem itt élőknek, külföldieknek, fiataloknak és kevésbé fiataloknak. Mindenkinek, aki szereti a várost és még inkább azt, ami a fővárossal történt az elmúlt pár évben. Ez lett a Budapest Essentials, ami minden egyben, amit a város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia és egy leírhatatlan érzés! 4 napra fesztiválhelyszínné változik a város 1 karszalag segítségével.

 • Jazzy Fesztivál 2016

  2016 Szeptember 15-16-17-18.

  Blog post image

  Rendhagyó, rendkívüli és egyedülálló.
  Ez lesz idén a 6. Jazzy Fesztivál, amely szeptember 15 és 18. között olyan nevekkel várja közönségét, mint Candy Dulfer, Geszti Péter és a Jazz+Az, a Random Trip szuperválogatottja valamint St. Martin.
  A koncerteknek a MoM Sport és a MoM Kulturális Központ ad helyet.

 • Tavaszi Jazz-tett

  2016 április 8.

  Blog post image

  A Tavaszi Jazz-tett az első része annak a koncertsorozatnak, amely a jazz sokszínűségét hivatott bemutatni. Ezen a rendezvényen az első nap Charlie és Zenekrara előadásában ismerkedhetünk meg a jazz és a blues találkozásával. A második napon Omar Bashir lantművész mutatja be a jazz, latin és arab motívumait.

  Galéria

  Galéria és letöltések

  Fellépők

  április 8. - Charlie nagykoncert, sztárvendég: Veres Mónika Nika

  április 9. - Omar Bashir koncert, sztárvendég: Babos Gyula

 • Shirley Valentine - Vándor Éva önálló estje

  2016

  Blog post image

  Sült krumpli, tükörtojás! Ez lesz ma vacsorára! Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine évtizedek óta már csak a konyhai falnak beszél. Mert ha a férjéhez szólna, olyan, mintha a falnak beszélne. Ezért inkább az igazi falat választja. De talán mégse zárult be végleg minden kapu... Ki tudná megmondani, a világ bármely táján hány hasonló, középkorú asszony ismer magára Shirley sorsában. Hányan és hányszor gondoltak arra, hogy ki kellene lépni a háztartás és a házasság monotóniájából, a megunt háziasszonyi és családanyai szerepből és elmenni messzire. Mindent otthagyni és új életet kezdeni. Megkeresni régi énünket és mai igazibb önmagunkat. Az előadás Willy Russel engedélyével, a Casarotto Ramsay and Assosiates Ltd. és a Hofra Kft. engedélyével jött létre.

Copyrights 2015 StudioArt Egyesület